onsdag 11. august 2010

En gave til Ronny!

På en handletur på matbutikken kom jeg over en liten pose med en overraskelses-legomann oppi. Jeg syntes det var litt kult med en slik mini-ting at jeg kjøpte en og bestemte meg for at det skulle være en bitte liten presang til Ronny. MEN nysgjerrigheten tok overhånd og jeg måtte bare åpne den for Ronny. DERFOR må jeg vise den lille legodama som var i pakken. Syntes hun passet bra og håper du blir fornøyd med den,Ronny;)

3 kommentarer:

  1. Hei, jeg har et spørsmål til deg. Jeg vet jo du får drakter og sånn til svømming, men du har kanskje peiling på hvor man burde gå for å kjøpe noe som er behagelig å svømme i? Jeg har en bikini som truer med å løsne når jeg sparker ifra på kanten:p

    SvarSlett
  2. På sportsbutikker selger de ofte badedraker som enter er Arena eller Speedo. Jeg synes Arena er best(landslaget sitt merke selvsagt). Ikke kjøp badedrakt med dobbel fôr og helst finn en det står "endurance" eller "traning" på. Lykke til;)

    SvarSlett
  3. har prøvd å kommentere her 2 ganger, men veldig fornøyd med dama ja! Baywaatck-lego looks nice! Bare å ta av noen deler så blir ho helt perfekt!!

    SvarSlett