tirsdag 2. november 2010

Helg over,ny uke allerede

Fytti,helga gikk skikkelig fort. Fredag var det trening i byen og resten av kvelden ble brukt på å se Nytt på Nytt og sove under Skavland. Lørdag var det tidlig opp for å være på plass på loppemarkedet og auksjonen i Lindesneshallen. I år ble det faktisk ikke noe fangst på auksjonen for vår del,men det ble noen ting på loppemarkedet:D
Skal få lagt ut noen bilder,men her er det med ord; Symaskin(håper den virker), glasskåler, Rosti-boller, lysestaker, lampeskjerm og ikke minst sofa. En flott mørkegrønn 70-talls sofa i fløyel for 70 kroner! Passet perfekt i tv-kroken vår. Herlig!!!
Ellers fikk vi besøk av Renate og Thomas på lørdag kveld.Så da ble det hjemmelaget pizza med sjøutsikt og godt selskap. Var veldig koselig!

Søndag var det gudstjeneste i Austad og deretter var det bursdag til Connie. Deretter var det trening for å så dra hjem og legge seg tidlig. Åh,vi er så trøtte for tiden! Helt vilt... Kom gjerne med forslag om hva vi kan gjøre for å føle oss mer uthvilte!

Nå er det allerede tirsdag og dagen i går,for min del, besto av 1 undervisningstime på KVS, 3 treninger, 1 fysiobehandling og masse strikking. I dag skal mannfolkene i familien Mæland rive ut badet i Austad,så da blir det snart nytt bad der(kanskje på tide etter 24 år).

Nå skal jeg snart til Kr.by på trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar