onsdag 31. mars 2010

Praha dag 1

Det var en salig blanding av trøtte og dautrøtte medlemmer av Austad Ungdomsteater som møtes på Shell 7-elleven kl.05.30 tirsdag morgen. Sammen begynte vi på turen til Sola flyplass,mens vi gjorde litt narr av faren til Ramona som mente vi burde ha beregnet punktering og div andre ting som generelt ikke skjer TIL VANLIG når man kjører bil. Turen gikk greit, helt til brua over Flekkefjord...
Da fikk vi telefon fra de i Ronny sin bil at de sto midt på brua i Flekkefjord. Vi trodde de selvfølgelig ikke, så det tok lang tid før vi faktisk forsto at de STO faktisk midt på brua og kom ingen vei.
Redningen ble at moren til Daniel H. kom med Daniel sin bil og ble igjen til og ventet til Roy og Mardon kom for å hente bilen til Ronny.
Til tross for et lite hinder hadde vi god tid da vi kom frem til flyplassen, og den "skikkelige" delen av turen kunne begynne.

Det ikke å legge under en stein at gjengen på tur var en livlig og latterfull gjeng. Tror vi forlenget livene våre med mange år kun denne ene dagen!

På formiddagen var vi fremme i Praha og vi var klare for å innta byen og det den hadde å tilby.
Ettermiddagen ble brukt på å kikke rundt i nabolaget, mens på kveld var det en guidet tur i byen med buss og båt. Tror vi trygt kan si at vi var nok de yngste i den flokken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar