torsdag 19. januar 2012

fuerteventura!

litt over 1 uke har gått og jeg har kun noen få dager igjen før hjemreise fra treningsleir på fuerteventura (kanari øy). Da vi kom hit var det en smule kaldt i bassenget, men siden vi på landslaget tenkte at det er nok bare tull at vi tenker det, og vi vender oss nok til temperaturen,så sa vi bare "bhrr..det er litt kaldt". Og så hoppet vi uti og svømte noen tusen meter. Dette gjorde vi noen dager, og det var fast rutine å springe(hoppe) opp av bassenget, hive på seg tørreklær og springe inn på hotellrommet og enten legge seg under dyna eller hoppe i dusjen eller badekaret. Dette ble al altså en rutine, ergo vi gjorde det endel ganger. Til slutt følte vi at det var så kaldt at ikke bare skalv og hakket vi tenner meste parten av treningen, vi kom også opp helt blåe på leppene, tær og hadde mistet følelsen i diverse av fingrene. Så da forsto trener vår at det var kanskje i kaldeste laget og vi fikk alternativ trening den ettermiddagen. Da vi var i sportbutikken på hotellområdet spurte vi de i butikken om de tilfeldigvis visste hvor mange grader det var i vannet den dagen og svaret var: 21 GRADER!!!!!!!!!!!!
Seriøst, 21 grader????? Det er jo helt sykt at vi har trent i SÅ kaldt vann, SÅ lenge!!!
Greia var da altså at temperaturreguleringstingen i bassenget hadde slutte å funke,så dermed hadde bassenget de siste dagene bare blitt kaldere og kaldere. Men de forsikret oss om at skaden var fikset og varmen skulle komme tilbake. Dagen etter var det 22,5grader....dagen etter det var det 23... hu hei,så varmt det ble!
Men nå er varmen perfekt igjen og vi slipper å miste følelser her og der under trening. Det er litt deilig:)

Ellers er det ikke så mye spennende som skjer. De vanlige 5 treningstimene per dag er på plass og vi spiser og sover innimellom. På tirsdag reiser vi hjem, men pga seint fly må vi overnatte og jeg ankommer ikke heimen før på onsdag. MEN det er faktisk bare 7 bassengtreninger og 7 landtreninger til :D

Det blir bra! Gleder meg til det:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar