søndag 1. mai 2011

SUPER 60årsdag!

I går hadde vi en fantastisk dag, da feiret vi nemlig vår kjære fars 60årsdag.

Jubilanten var uviten om hva som skulle skje og når det skulle skje.

Vi startet feiring kl.17.15 med at en buss hentet oss(40stk) i Austad og far og gjestene fikk enda ikke vite hva som kom til å skje,selv når bussen hadde begynt å kjøre. Vi stoppet ved rådhuset i Lyngdal der Lyngdals rådmann steg på bussen og fortalte at hun skulle være med og guide oss rundt i Lyngdal den neste timen. Grunnen til at vi ordnet dette til far er fordi han i alle år har engasjert selv for hva som jobbes med, bygges og utvikles i nærområdet, og mor(og litt oss ungene)har ofte vært "offer" for hans avstikkere på bilturer. Så dette ble en typisk fartur!

Da den guidede turen var over satte vi nesen mot Korshavn og der hadde vi varm gjærbakst og kaffe,mens vi nøt sola og den stille sjøen.
Så bar det hjem til Austad igjen der det var smørbrød fra Far og Datter på menyen. Veldig gode:) Da maten var spist gikk vi bort til kirken og hadde en koselig liten samling der med solosang,allsang,hørte koselig fortelling og en liten andakt. På vei hjem fra kirka tente vi fakler og gikk i tog hjem. Hjemme var det klart for flødekaga og underholdning:) Vi dro hjem kl.02.30.


FANTASTISK dag der vi fikk vise ekstra godt at vi er glade i vår far!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar