torsdag 8. april 2010

Praha dag 3

Dag 3 i Praha skulle ende i å bli en eneste stor aprilsnarr for Ramona sin del, som hadde bursdag denne dagen.
Pga hotelltrøbbel da vi kom første dag fikk vi 3-retters middag som plaster på såret. Denne middagen bestemte vi oss for å ta på bursdagen til Ramona for å gjøre ekstra stas på henne. Vi fortalte Ramona at vi hadde bestilt bord i restauranten kl.18.30, selv om det faktisk ikke var mulig å reservere bord på denne restauranten. Vi avtalte med resepsjonen at vi bare skulle late som at vi skulle spise der,så det var kun drikke vi kom til å ha. Vi hadde bestilt en limo som skulle komme ca halv 7, men den var litt forsinket,så vi måtte dermed hale ut tiden i restauranten. For at det ikke skulle bli unaturlig at vi ikke bestilte mat gjorde vi det slik at en av oss hele tiden ikke var med bordet. Dette resulterte i at Ramona ble så flau at hun til slutt sa: Nå får ingen flere lov til å gå fra bordet!
SAmtidig som vi satt i denne restauranten klarte vi å skape en kjip og kjedelig stemning, noe som var midt i blinken da endel limoen kom.
Han i resepsjonen kom inn om sa at taxien vår var kommet.
Vi sa: Nei,Ramona, vi gidder ikke å være her på denne kjipe restauranten på bursdagen din. Vi går en annen plass.
Ramona skjønte ingenting da alle reiste seg og dro henne med seg. Utenfor sto limoen og Ramona skjønte fortsatt ingenting. Og fordi det også var 1.april ville hun ikke gå inn i limoen fordi hun trodde det var en aprilspøk, så vi måtte fysisk dytte henne inn i limoen! I limoen sprettet vi champangen og kjørte rundt i Prahas gater i en liten time før vi endte opp ved inngangen til Europas største Hard Rock Cafe der vi hadde bestilt bord for kvelden.

Vi hadde en fantastisk 1.april i Praha!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar