torsdag 1. april 2010

Praha dag 2

Friske og opplagte (for noen ihvertfall) møttes vi til frokost, mens det regnet ute. Hadde det ikke vært for den så som så frokosten følte vi oss nesten hjemme.
Etter frokost var det shopping som sto på plakaten og Ramona hadde fått beskjed om av sin far at vi bare MÅTTE innom det shoppingsenter som var et glassbygg. Mer enn det visste vi ikke, men utrolig nok fant vi frem og det ble shopping.

På kvelden bestilte vi "Ghost tour", noe vi var litt spente på hva var. Det kostet ikke mye, men det ble til at vi følte oss lurt alikevel. Turen var i gamlebyen og varte 1 time. 1 time der en dårlig guide kledd i svart kappe fortalte oss "skumle historier" mens vi gikk rundt i byens små gater. 3 ganger kom ei dame i røde bukser, kappe og dårlig maske og skremte oss. Til og med Ronny ble ikke noe særlig skremt. (heldigvis hadde vi Trine B. som skriker og er redd for alt,så det ble litt underholdning) Da turen var ferdig fikk Ronny øye på hun dama som hadde skremt oss, hun som ikke utkledd lengre og kikket inn et butikkvindu. Hva velger Ronny å gjøre? Han går bort og skremmer henne!!!
Haha...festlig!!!
Sitat Ronny: Hun fortjente det!

1 kommentar: