onsdag 2. januar 2013

Nytt år, nye muligheter!

Evigheter siden jeg sist blogget, men det er rett og slett fordi jeg bruker ipaden mest, og den har litt problemer med å publisere. Så da har jeg gitt litt opp. Men nytt år, nye muligheter!

I dag har meg og Ronny vært gift i 3 år! Tiden går sabla fort :) takk og lov for at vi har ekstremt mange år sammen føre oss! :D
Ronny er på jobb nå, og skal etterpå være støttekontakt, så forhåpentligvis ser jeg har i 9-tiden. Men jeg fikk ihvertfall en bukett med roser i dagsmorges. Koooooselig! :D
I ettermiddag stikker jeg til kr.sand for trening. Blir bra å bevege seg litt! Det er rart hvor mye en føler for å trene når man vet hvor mye bedre kroppen blir av det:)

Ellers fortsetter jobben på KVS, samtidig som jeg er 50% student(noe jeg nesten ikke merket før jul, så nå blir det nok andre boller). Samtidig planlegges det en ny og spennende jobb, så dette året blir bra. Og i tillegg blir det jo nytt hus å komme inn i. Det blir sykt deilig! Er inspirert av deg, Birgitte, så nå har vi begynt å pakke i kasser det som ikke trengs før vi er i nytt hus. I tillegg er vi så heldige at vi får lov til å mellomlagre litt kasser hos mor og far, så det blir deilig at vi ikke har syke mengder å flytte på til sommeren. Woho!

Over og ut fra fru Fredbo

1 kommentar:

  1. Var på tide du fikk blogga litt ;) Spennende år du/dere går inn i! Gleder meg til å se et ferdig hus!:)

    SvarSlett